Transporteurs

Het spreekt voor zich dat een kantoor dat gespecialiseerd is in transportrecht, in de eerste plaats vervoersondernemingen bijstaan. Dit gaat van eenmansbedrijven met meewerkende/meerijdende zaakvoerder over kmo's tot grote nationale en internationale bedrijven.

Verladers

Uiteraard staat het kantoor ook de klanten van deze vervoersondernemingen bij.

Verzekeraars

Ook in de transportsector kan er al een wat verkeerd lopen en dit ondanks alle preventieve maatregelen. Voor dergelijke risico's kan een verzekering worden afgesloten. Bij uitbetaling van een schadegeval kunnen er allerhande problemen voorkomen. Hierbij laten zowel de verzekerde als de verzekeraar zich bijstaan door het advocatenkantoor.

Advocaten

Aangezien niet iedereen op de hoogte kan zijn van de finesses van het transportrecht, kunnen advocatenkantoren die het licht aan het einde van een transportrechtelijk probleem niet zien, een beroep doen om het kantoor. Samenwerken is steeds de boodschap, we zijn dan ook niet alleen confraters, maar ook collega's en geen concurrenten.

Bedrijven - in house counsel

Een onderneming kan altijd geconfronteerd worden met een situatie waarin zij een doorgedreven, veeleer permanente juridische bijstand van een transportrechtspecialist nodig heeft zonder dat er een noodzaak is om een bedrijfsjurist aan te werven. In die omstandigheid kan u met het kantoor eens samenzitten om te zien op welke manier het kantoor u van dienst kan zijn. Legal interim kan op verschillende manier ingevuld worden.